May

Okulumuzda yapılacak 2.dönem 2.sınav takvimine aşağıdaki linklerden ulşabalirsiniz.

Okulumuzda 18-26 Nisan 2024 tarihleri arasında satranç turnuvası yapılacaktır. Turnuvaya tüm öğrencilerimiz katılabilir. Detaylı bilgiyi 1.kat müd.yard. dan alabilirsiniz. Fikstür ilan panosuna asılmıştır.

Okulumuzda 17 Nisan 2024- 02 Mayıs 2024 tarihleri arasında masa tenisi turnuvası yapılacaktır. Turnuvaya okulumuzda öğrenim gören tüm öğrenciler katılabilir. Turnuva eşleşmeleri 1.kat müd.yard. odası kapısına kapısına asılmıştır.

Okulumuzda mesleki tatbikat kapsamında ramazan ayı boyunca mukabele ( Kuran-ı Kerim Okuma) yapılacaktır. Mukabele programına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

meb_iys_dosyalar/06/15/120989/dosyalar/2024_03/11094948_mukabelelistesi1.pdf

2.Dönem 1. Sınav takvimine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Sınav sonucuna ulaşmak için aşağıdaki web adresine tıklayınız.

Okulumuzda 19.02.224 tarihinden itibaren geçerli olacak haftalık ders programına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ezan okuma yarışması 08.01.2024 tarihinde okulumuzda yapılacakatır.

Okulumuz rehberlik servisi tarafından hazırlanan " Mesleki hedef belirlemede anne baba tutumlarının önemi" ile ilgili bröşüre aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM 2. YAZILI SINAVLAR (ÜLKE GENELİ ORTAK) KILAVUZUNA AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Okulumuzda 1.dönem 2. sınav tarihlerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Aşağıdaki linkte verilen formun öğrenciler tarafından doldurulup,  aile hekimlerine muayene olmaları gerekmektedir. Muayene olduktan sonra doldurulan muayene formunu sınıf rehber öğretmenine iletiniz. Matbu muayene formunu 1.kat müd.yard. odasından alabilirsiniz. Okul sağlığı yönetim ekibi olarak sağlıklı günler dileriz.

Sınıf veli toplantıları 20-24 Kasım 2023 tarihleri arasında okulumuzda yapılacaktır. Gündem maddeleri aşağıdaki linkte sunulmuştur. Öğretmen, öğrenci ve velilerimize duyurulur.

Okulumuza ait 2023-2024 eğitim öğretim yılı şube öğretmenler kurulu toplantı gündem maddelerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Toplantılar her sınıf düzeyinde aynı sınıfta ders okutan öğretmenlerin katılımıyla sınıf rehber öğretmenlerinin planlamasıyla 20-24 Kasım 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Açıklama:

Sınıf/şube öğretmenler kurulu MADDE 110 – (Başlığı ile Birlikte Değişik:RG-16/9/2017-30182) (1) Sınıf/şube öğretmenler kurulunun oluşumu; sınıf öğretmenler kurulu aynı sınıf seviyesinde, şube öğretmenler kurulu ise aynı şubede ders okutan öğretmenler ile (Değişik ibare:RG-8/9/2023-32303) rehber öğretmenlerden oluşur.

(2) (Değişik:RG-5/9/2019-30879) Kurullar; kasım ve nisan ayları içinde yapılır. İhtiyaç hâllerinde ise eğitim kurumu müdürünün, ilgili müdür yardımcısının, (Değişik ibare:RG-8/9/2023-32303) rehber öğretmenin ya da sınıf/şube rehber öğretmeninin talebi ve eğitim kurumu müdürünün uygun görmesiyle toplanır.

Sınıf/şube öğretmenler kurulu toplantıları ihtiyaca göre ayrı ayrı yapılabileceği gibi birleştirilerek de yapılabilir. Ders yılı sonunda yapılan toplantıda ise eğitim ve öğretim yılı boyunca alınan kararlar ve sonuçları değerlendirilir.

( 3) (Değişik:RG-5/9/2019-30879) Kurullar; kasım ve nisan ayları içinde konuyla ilgili hazırlanacak ve kurul üyelerine toplantı öncesi duyurulacak gündem ile toplanır. Zorunlu durumlar dışında toplantıların tarihi, yeri ve gündemien az 5 gün önceden ilgililere yazılı olarak gerektiğinde eposta ve/veya diğer iletişim araçlarıyla da duyurulur.

(4) Kurulun başkanı,eğitim kurumu müdürü veya görevlendireceğimüdür yardımcısıdır.

(5) Görüşülen konuların özelliğine göre öğrenci velileri ile ilgilisınıfta/şubede derse giren eğitici personel de kurul toplantılarına davet edilebilir.

(6) Kurul toplantıları ders saatleri dışında yapılır.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak sadece kasım ara tatili için geçerli olmak üzere öğretmenlerin seminer çalışmalarının online yapılacağını duyurdu.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, mesajında şu ifadelere yer verdi:   "Değerli meslektaşlarım,   Eğitim öğretim sürecini hep birlikte omuzlamaya çalışıyoruz. Dönem arası tatilleri bu anlamda planlama yapmak ve değerlendirmek için önemli bir fırsat olarak görüyorum. Hem yaz boyunca yapılan değişikliklerin değerlendirilmesi ve hem de başta ortak sınavlar olmak üzere tatil sonrası yapılacakların planlanmasına odaklanmış bir planlama yaptık. İlgili genel müdür arkadaşların online sunumları ve akabinde okullarda yapılacak değerlendirmeleri detaylıca tanımladık ancak hafta sonu Erzurum'da öğretmen arkadaşlarla yaptığımız görüşmelerde, birçok arkadaşımızın daha önceki uygulama nedeniyle kendilerine ara tatil için farklı programlar yaptıkları ve bu nedenle yüz yüze programların ertelenmesi talepleri ile karşılaştım.   Bu nedenle sadece Kasım ara tatili için geçerli olmak üzere seminer döneminin online yapılmasına karar verdim. Yalnız bir istirhamım ve bir de uyarım var: İstirhamım, lütfen online sunumları dikkatlice takip edelim çünkü genel müdürlerimiz uygulamada karşılaşacağınız teknik ayrıntıları sizlerle paylaşacaklar. Uyarım da nisan ara tatili kesinlikle yüz yüze ve okullarda olacak, planlarımızı buna göre yapalım.   Hayırlı olsun."