Şube Öğretmenler Kurulu Toplantıları

Okulumuza ait 2023-2024 eğitim öğretim yılı şube öğretmenler kurulu toplantı gündem maddelerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Toplantılar her sınıf düzeyinde aynı sınıfta ders okutan öğretmenlerin katılımıyla sınıf rehber öğretmenlerinin planlamasıyla 20-24 Kasım 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Açıklama:

Sınıf/şube öğretmenler kurulu MADDE 110 – (Başlığı ile Birlikte Değişik:RG-16/9/2017-30182) (1) Sınıf/şube öğretmenler kurulunun oluşumu; sınıf öğretmenler kurulu aynı sınıf seviyesinde, şube öğretmenler kurulu ise aynı şubede ders okutan öğretmenler ile (Değişik ibare:RG-8/9/2023-32303) rehber öğretmenlerden oluşur.

(2) (Değişik:RG-5/9/2019-30879) Kurullar; kasım ve nisan ayları içinde yapılır. İhtiyaç hâllerinde ise eğitim kurumu müdürünün, ilgili müdür yardımcısının, (Değişik ibare:RG-8/9/2023-32303) rehber öğretmenin ya da sınıf/şube rehber öğretmeninin talebi ve eğitim kurumu müdürünün uygun görmesiyle toplanır.

Sınıf/şube öğretmenler kurulu toplantıları ihtiyaca göre ayrı ayrı yapılabileceği gibi birleştirilerek de yapılabilir. Ders yılı sonunda yapılan toplantıda ise eğitim ve öğretim yılı boyunca alınan kararlar ve sonuçları değerlendirilir.

( 3) (Değişik:RG-5/9/2019-30879) Kurullar; kasım ve nisan ayları içinde konuyla ilgili hazırlanacak ve kurul üyelerine toplantı öncesi duyurulacak gündem ile toplanır. Zorunlu durumlar dışında toplantıların tarihi, yeri ve gündemien az 5 gün önceden ilgililere yazılı olarak gerektiğinde eposta ve/veya diğer iletişim araçlarıyla da duyurulur.

(4) Kurulun başkanı,eğitim kurumu müdürü veya görevlendireceğimüdür yardımcısıdır.

(5) Görüşülen konuların özelliğine göre öğrenci velileri ile ilgilisınıfta/şubede derse giren eğitici personel de kurul toplantılarına davet edilebilir.

(6) Kurul toplantıları ders saatleri dışında yapılır.

Yayın: 07.11.2023 - Güncelleme: 07.11.2023 11:55 - Görüntülenme: 88