Kas

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak sadece kasım ara tatili için geçerli olmak üzere öğretmenlerin seminer çalışmalarının online yapılacağını duyurdu.

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, mesajında şu ifadelere yer verdi:   "Değerli meslektaşlarım,   Eğitim öğretim sürecini hep birlikte omuzlamaya çalışıyoruz. Dönem arası tatilleri bu anlamda planlama yapmak ve değerlendirmek için önemli bir fırsat olarak görüyorum. Hem yaz boyunca yapılan değişikliklerin değerlendirilmesi ve hem de başta ortak sınavlar olmak üzere tatil sonrası yapılacakların planlanmasına odaklanmış bir planlama yaptık. İlgili genel müdür arkadaşların online sunumları ve akabinde okullarda yapılacak değerlendirmeleri detaylıca tanımladık ancak hafta sonu Erzurum'da öğretmen arkadaşlarla yaptığımız görüşmelerde, birçok arkadaşımızın daha önceki uygulama nedeniyle kendilerine ara tatil için farklı programlar yaptıkları ve bu nedenle yüz yüze programların ertelenmesi talepleri ile karşılaştım.   Bu nedenle sadece Kasım ara tatili için geçerli olmak üzere seminer döneminin online yapılmasına karar verdim. Yalnız bir istirhamım ve bir de uyarım var: İstirhamım, lütfen online sunumları dikkatlice takip edelim çünkü genel müdürlerimiz uygulamada karşılaşacağınız teknik ayrıntıları sizlerle paylaşacaklar. Uyarım da nisan ara tatili kesinlikle yüz yüze ve okullarda olacak, planlarımızı buna göre yapalım.   Hayırlı olsun."

Kas

2023 YKS sonucuna göre bir üniversiteye yerleşmiş olan ancak ortaöğretim kurumlarından sorumlu oldukları dersler nedeniyle mezun olamayıp beklemeli durumda bulunan  öğrencilerin Kasım ayı içerisinde sorumluluk sınavlına alınacaklardır.

Üniversitelere yerleşmiş ve geçici kayıtlarını yaptırmış olan söz konusu öğrencilerin bu sınavlara girerek başarılı olmaları hâlinde geçici kayıtlı bulundukları üniversitelere 29.12.2023 tarihine kadar diplomalarını ibraz etme imkânı sağlanmıştır.

Yukarıda belirtilen öğrencilere yönelik ek sorumluluk sınavlarına girecek öğrencilerin YKS sonuç ve belgesi ve dilekçeyle 24 Kasım 2023 Cuma gününe kadar okulumuz müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir.

Eyl

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında öğretmen - veli görüşme gün ve saatleri ile ilgili çizelgeye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Eyl

Öğretmenlerimize ait nöbet listesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılı disiplin kurulu Müd.Yard. başkanlığında 07.09.2023 tarihinde toplanarak karar almışlardır. Okulumuzda uygulanacak olan disiplin kurulu kararlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Eyl

Okulumuzda 2023-2024 eğitim öğretim yılında uygulanacak zaman çizelgesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ağu

Başvurular yılda bir defa yapılacak olup 25- 28 tarihleri arasında yapılacaktır. Öğrencilerimize önemle duyurulur.

Ağu

Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün 15/08/2023 tarihli ve 81543304 sayılı Makam Oluru ile yürürlüğe konulan Millî Eğitim Bakanlığı Destekleme ve Yetiştirme Kursları Yönergesi hükümlerine göre hazırlanan e-Kılavuza göre Destekleme Yetiştirme kurslarına bu yıl sadece 11. ve 12. sınıf öğrencilerimiz başvuru yapacaktır.

Başvurular yılda bir kez yapılacak olup 24-28 Ağustos tarihlerinde başvuru yapılacaktır.

Başvuru için :

Eyl

Okulumuzun 2019-2023 yıllarına ait stratejik planına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Eyl

Çağın ihtiyaçlarını kavrayabilen,doğu ve batıyı sentezleyebilen, aydın ve dindar kimliği bir arada taşıyabilen, tavizsiz ama hoşgörülü nesiller yetiştirmek.

Eyl

Kültürel değerlere sahip çıkabilen ve bu değerleri geleceğe taşıyabilen, hayatı ahlaki ve akılcı yorumlayan bireyler yetiştirmektir.