Etiket Sonuçları: Mehmet Fatih CENGİZ

Bolu ilinde 24.04.2024 tarihinde yapılan Genç Bilaller Ezan Okuma yarışmasında Okulumuz öğrencisi M.Atıf Koca bölge birincisi olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmıştır. Öğrencimizi ve öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Okulumuzda mesleki tatbikat kapsamında ramazan ayı boyunca mukabele ( Kuran-ı Kerim Okuma) yapılacaktır. Mukabele programına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

meb_iys_dosyalar/06/15/120989/dosyalar/2024_03/11094948_mukabelelistesi1.pdf

Okulumuzda mesleki uygulama kapsamında 4-8 Mart 2024 tarihleri arasında "Siyer" konulu yarışma yapıldı. Yarışmada sınıflarını çok güzel bir şekilde temsil eden öğrencilerimizi ve bu güzel çalışmayı organize eden meslek dersleri öğretmenlerimizi kutluyoruz.

Okulumuzda 23 Şubat 2024 tarihinde konferans salonunda meslek dersleri öğretmenlerimiz tarafından koordine edilen Berat Gecesi programını icra ettik. Çlışmalarından dolayı öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz. Berat Kandiliniz mübarek olsun.

Berat, Arapçada "temize çıkma" anlamına gelir. İslam inancına göre bu gecenin bereketli ve feyizli bir gece olması sebebiyle Mübarek Gece, günahların affı ve kulların temize çıkarılması sebebiyle Berat Gecesi ve kulların ihsana kavuşmaları nedeniyle de Rahmet Gecesi gibi adlar da verilmiştir.

Okulumuzda 09.02.2024 tarihinde Cuma namazı öncesi okul mescidinde hatim okuma programı düzenlendi. Emek veren M.Fatih öğretmenimize ve öğrencilerine teşekkür ediyoruz.

Okulumuz öğrencileri mesleki uygulama kapsamında 01.12.2023 tarihinde Ankara il müfütüsü Sayın Dr. Hasan Çınar'ın katıldığı Kuyubaşı Camiinde hutbe verip cuma namazı kıldırdılar.

Namazı kıldıran Hutbe okuyan 12 / C sınıfından Hafız Hüseyin G.

Müezzinlik yapan 12 / C sınıfından Hafız Mehmet Atıf K.

Fotoğraf çeken kamereman 12/ C sınıfından Muhammed Furkan K.

Ekm

Okulumuz konferans salonunda 13.10.2023 tarihinde İHL meslek dersleri zümresi tarafından gerçekştirilen Ezanı güzel okuma, hutbe okuma, hafızlık ve güzel Kuran-ı Kerim okuma yarışması düzenlenmiştir. Yarışmaya katılan sağlayan öğrencilerimizi kutluyor emek veren İHL meslek dersleri öğretmenlerimize bu anlamlı etkinlik için teşekkür ediyoruz.