Etiket Sonuçları: Sınav

May

Okulumuzda haziran döneminde yapılacak sorumluluk sınavına katılacak öğrenciler ve dersleri ile ilgili çizelgeye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Sorumluluk sınavına katılacak mezuna kalmış veya beklemeli öğrencilerin 29.05.2024 tarihine kadar okul idaresine dilekçe vermeleri gerekmektedir. Dilekçe örneğine  aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

May

Okulumuzda yapılacak 2.dönem 2.sınav takvimine aşağıdaki linklerden ulşabalirsiniz.

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığı, liselerde yapılacak olan 2. dönem 1. yazılı sınavlarına hazırlık amacıyla öğrencilere yönelik örnek soru kitapçıklarını yayımladı. Yayımlanan bu kitapçıklar her sınıf düzeyinde hazırlanmış olup, öğrencilere soruların çözümüne dair videolarla birlikte sunuldu.

Örnek soru kitapçıklarına ulaşmak için aşağıdaki linki tıklayınız.

Mrt

2.Dönem 1. Sınav takvimine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Sınav sonucuna ulaşmak için aşağıdaki web adresine tıklayınız.

Ara

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM 2. YAZILI SINAVLAR (ÜLKE GENELİ ORTAK) KILAVUZUNA AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Ara

Okulumuzda 1.dönem 2. sınav tarihlerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Ara

Okulumuzda 12.sınıflara yönelik üniversite sınavına hazırlık kapsamında 01.12.2023 tarihinde deneme sınavı yaptık. Öğrencilerimizin sınava hazırlık motivasyonlarını yükseltmeyi amaçladık. Rehberlik servisi , öğretmen ve okul idaresi işbirliğinde öğrencilerimizin eğitimlerinini ve başarılarını önemsiyoruz.

Kas

2023 YKS sonucuna göre bir üniversiteye yerleşmiş olan ancak ortaöğretim kurumlarından sorumlu oldukları dersler nedeniyle mezun olamayıp beklemeli durumda bulunan  öğrencilerin Kasım ayı içerisinde sorumluluk sınavlına alınacaklardır.

Üniversitelere yerleşmiş ve geçici kayıtlarını yaptırmış olan söz konusu öğrencilerin bu sınavlara girerek başarılı olmaları hâlinde geçici kayıtlı bulundukları üniversitelere 29.12.2023 tarihine kadar diplomalarını ibraz etme imkânı sağlanmıştır.

Yukarıda belirtilen öğrencilere yönelik ek sorumluluk sınavlarına girecek öğrencilerin YKS sonuç ve belgesi ve dilekçeyle 24 Kasım 2023 Cuma gününe kadar okulumuz müdürlüğüne başvurmaları gerekmektedir.