Etiket Sonuçları: Serdar GİREVİ

Okulumuzda 18-26 Nisan 2024 tarihleri arasında satranç turnuvası yapılacaktır. Turnuvaya tüm öğrencilerimiz katılabilir. Detaylı bilgiyi 1.kat müd.yard. dan alabilirsiniz. Fikstür ilan panosuna asılmıştır.

Okulumuzda 17 Nisan 2024- 02 Mayıs 2024 tarihleri arasında masa tenisi turnuvası yapılacaktır. Turnuvaya okulumuzda öğrenim gören tüm öğrenciler katılabilir. Turnuva eşleşmeleri 1.kat müd.yard. odası kapısına kapısına asılmıştır.

Okulumuzda 18 Mart 2024 tarihinde konferans salonunda Kültür ve Edebiyat öğrencileri tarafından Çanakkale Zaferi kutlandı. Çalışmalarından dolayı okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerini kutluyoruz.

8 Mart Çanakkale Zaferi'ni kutlarken, şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle ve minnetle anıyoruz. Çanakkale'de yaşanan kahramanlıklar asla unutulmayacaktır. Bu zaferin 109. yıl dönümünde, vatan sevgisini ve milli bilinci yaşatmaya devam ediyor.

18 Mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümü dolayısıyla tüm yurtta anma törenleri ve etkinlikler gerçekleşiyor. Türk ve dünya tarihine damga vurmuş en önemli olaylar arasında yer alan Çanakkale Deniz Zaferi'nin üzerinden 109 yıl geçti. Birinci Dünya Savaşı'nda ittifak devletleri safında Almanya'nın yanında savaşa giren Osmanlı devleti, Çanakkale Cephesi'nde millet olarak varoluş mücadelesi verdi. 18 Mart 1915`te Çanakkale`de kazanılan deniz zaferi, Çanakkale`nin geçilemeyeceğini kanıtladı. Çanakkale Zaferi, bir milletin birlik ve beraberlik içinde verdiği şanlı mücadelenin unutulmaz hatırası olmak bakımından insanlık tarihinde eşine az rastlanır bir kahramanlık destanıdır.

Afetlerde risk azaltımı; afet yönetimi, afetlere hazırlık gibi disiplinleri içinde barındırmakta ve sürdürülebilir gelişmenin önemli bir parçasını oluşturmaktadır. Bu gelişmenin sürdürülmesi afet risklerinin azaltılması ile mümkündür.

Geleceğimizi şekillendirecek olan çocuklarımızı bu alanda bilinçlendirmek amacıyla 01-07 Mart "Deprem Haftası"nda ilgi yazı gereğince, okulumuzda 07.03.2024 tarihinde saat 10.10 da deprem tatbikatı yapıldı.

Okulumuz 12/C sınıfı öğrencileri rehber öğretmenimiz Nihan Hanım eşliğinde 15 Şubat 2024 tarihinde Pursaklar ilçesinde bulunan Hacı Bayram Veli Üniversitesini gezdiler. Kendilerine okul bilgilerini aktaran öğretim üyelerine ve güzel çalışmalarıyla okulumuzu gururlandıran Nihan Hanıma teşekkür ediyoruz.

Okulumuz öğrencileri olarak öğretmenimiz Cihan ALACA eşliğinde 16-17 Şubat 2024 tarihleri arası Çanakkale'yi gezdik. Çanakkale'nin milli mücadelesindeki önemini gözlerimizle gördük ve büyük gurur duyduk. Desteklerinden dolayı Keçiören Belediyesine teşekkür ediyoruz.  ÇANAKKALE GEÇİLMEZ

Okulumuzdan mezun olup üniversiteyi kazanan mezun öğrencilerimizle okulumuz konferans salonunuda 09.02.2024 tarihinde kariyer günleri ile ilgili güzel bir sohbet yaptık. Motivasyon ve ders çalışma konusunda okulumuz öğrencilerine deneyimlerini paylaşan mezun öğrencilerimize ve bu anlamlı çalışmayı koordine Rehber Öğretmenimiz Nihan Hanıma yürekten teşekkür ediyoruz.

Okulumuz rehberlik servisi tarafından hazırlanan " Mesleki hedef belirlemede anne baba tutumlarının önemi" ile ilgili bröşüre aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Okulumuz öğrencileriyle birlikte 22.11.2023 tarihinde 11.00-12.30 saatleri arasında Keçiören Gençlik Merkezini gezdik. Çalışmalar hakkında bilgi aldık, yapılan güzel çalışmaları yerinde gözlemledik. Olağanüstü gayret gösteren ve bizlere rehberlik eden gençlik merkezi çalışanlarına okulumuz adına teşekkür ediyoruz.

Okul sağlığı ekibi olarak 02.11.2023 tarihinde Şehit Ahmet ÖZSOY Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde saat 13.30 yapılan "Okul sağlığı" konulu seminere katıldık. Okul sağlığı konusunda önemli bilgiler edindik. Semineri veren ekibe okulumuz adına teşekkür ediyoruz. Okul sağlığı ekibimize başarılar diliyoruz.

Eyl

Okulumuzda 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında öğretmen - veli görüşme gün ve saatleri ile ilgili çizelgeye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Eyl

2023-2024 eğitim öğretim yılı disiplin kurulu Müd.Yard. başkanlığında 07.09.2023 tarihinde toplanarak karar almışlardır. Okulumuzda uygulanacak olan disiplin kurulu kararlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Eyl

Okulumuzda 2023-2024 eğitim öğretim yılında uygulanacak zaman çizelgesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.